Afsluiting 2014 – Nieuwe start

13 dec Afsluiting 2014 – Nieuwe start

Het einde van het jaar 2014 nadert. Een mooi moment om de balans van het jaar op te maken en te kijken naar het nieuwe jaar.

Wij kijken terug op een mooi en soms hectisch jaar. Onze praktijk is dit jaar goed vindbaar gebleken. Hoewel het merendeel van onze cliënten via één van onze sites bij ons terecht komen, zien wij dit jaar dat de huisartsen en de POH-GGZ ons goed weten te vinden. Steeds meer mensen komen via verwijzing van de huisarts of de praktijkondersteuner bij JanssenGestalt terecht. Wij krijgen eveneens meer bekendheid in de regio. Dit blijkt wel uit het feit dat steeds meer (GZ-)psychologen en psychotherapeuten ons weten te vinden en naar ons verwijzen. Wij zijn daar blij mee en danken alle mensen die cliënten naar ons verwijzen. Wij bedanken alle cliënten en hulpverleners die vertrouwen hebben in onze praktijk, onze therapeuten en onze manier van werken.

Voor ons persoonlijk was 2014 ook het jaar van loslaten. We hebben mensen uit onze direct kring verloren. Ook zijn wij geconfronteerd geweest met ziektes en overlijden van andere dierbaren. Loslaten geeft echter ook ruimte. Het geeft ruimte aan iets wat wij nog niet kennen, maar wel gaat gebeuren.

Wij kijken met vertrouwen uit naar 2015. Komend jaar mag wat ons betreft het jaar worden waarin onze praktijk nog verder mag gaan groeien en dat wij nog bekender worden.

De therapeuten van JanssenGestalt wenst iedereen fijne kerstdagen en al het geluk voor 2015.

Geen reacties

Sorry, the comment form is closed at this time.