De praktijk

Welkom bij JanssenGestalt

Als je het gevoel hebt dat je vastloopt of het gevoel hebt dat je niet verder komt, als je psychische klachten hebt of heb je relatieproblemen, of twijfel je aan je relatie, zoek dan deskundige en professionele hulp. Ook in situaties waarbij je een maatschappelijk werker nodig hebt, kun je bij onze praktijk terecht.

Bij JanssenGestalt in Breda ben je wat dat betreft in goede handen.

Bij JanssenGestalt kun je terecht als je moeite hebt met zaken in je dagelijkse leven, met jezelf, in je relatie of in je werk.

 

Of als je met vragen rondloopt over je loopbaan, over zingeving of seksualiteit. Als je een trauma hebt mee gemaakt, zoals mishandeling, seksueel misbruik of je hebt gezien dat iemand is verongelukt of zich heeft gesuïcideerd, is het belangrijk om hulp in te schakelen.

 

Als je problemen ervaart met je homoseksualiteit of met je gezondheid, ook dan kun je bij JanssenGestalt terecht voor psychosociale therapie en maatschappelijk werk. Als je gepest bent, of nog steeds gepest wordt, kom dan naar onze therapeut die hierin gespecialiseerd is.

 

JanssenGestalt begeleidt ook mannen en vrouwen met genderproblemen: heb je het gevoel dat je in een verkeerd lichaam bent geboren en je denkt er over om je hiervoor te laten behandelen, dan is het gewenst dat je begeleid wordt door een therapeut/maatschappelijk werker. Denk je dat je homoseksueel bent en je wilt hierover praten, kom dan naar onze praktijk. Wij hebben affiniteit met en een specifieke deskundigheid en ervaring in het begeleiden van mannen en vrouwen die homoseksuele of biseksuele gevoelens hebben en er niet voor uit durven, kunnen of mogen komen.

 

Ben je gehandicapt geraakt of heb je een chronische ziekte en weet je niet hoe je daar mee om moet gaan? Of als je een partner hebt die een chronische ziekte, handicap of een psychiatrische stoornis heeft, is het zinvol om hulp in te schakelen. Ook bij klachten als onzekerheid en gevoelens van minderwaardigheid, kun je bij JanssenGestalt, praktijk voor psychosociale therapie en maatschappelijk werk in Breda, terecht.

JanssenGestalt biedt psychosociale therapie én maatschappelijk werk aan.

 

Soms zijn enkele gesprekken voldoende om weer vooruit te kunnen. Soms is meer tijd nodig. Een kennismakingsgesprek geeft daarover duidelijkheid. Maak kennis met de therapeut van JanssenGestalt, praktijk voor psychosociale therapie en maatschappelijk werk.

Op deze site krijg je meer duidelijkheid over het therapieaanbod van JanssenGestalt, de therapeut en maatschappelijk werker én wat onze praktijk jou kan bieden:

De therapeut en maatschappelijk werker

Marco Schijf werkt binnen JanssenGestalt als psychosociaal therapeut en maatschappelijk werker. Via zijn intuïtieve manier van werken krijgt iemand weer zicht op zijn passie en mogelijkheden. Het contact is voor Marco belangrijk. ´Kijken vanuit mogelijkheden´ is zijn uitgangspunt.

Marco Schijf

Relatietherapeut, psychosociaal therapeut en maatschappelijk werker


Contact opnemen

Loop jij ergens op vast of wil je begeleiding en vermoed je dat JanssenGestalt voor jou een manier is om verder te komen?

Neem vrijblijvend contact op met onze praktijk voor therapie en counseling in Breda. Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer 06 21563954 of een email sturen.

 

Bij JanssenGestalt in Breda is het ook mogelijk om sessies via Skype te doen. Hiervoor is het dus niet noodzakelijk om naar Breda te komen.